2663098055 Παλιά Περίθεια, Κέρκυρα alkinoos22@gmail.com
hero image
 
 
 
   
     
     
  Η ΠΑΛΙΑ ΠΕΡΙΘΕΙΑ
Ταβέρνα - Ψησταριά Κέρκυρα


Στην πλατεία του χωριού βρίσκεται η ταβέρνα Η ΠΑΛΙΑ ΠΕΡΙΘΕΙΑ είναι η μοναδική που άντεξε στο χρόνο αφού λειτουργεί από το 1863 και πάντα από την ίδια οικογένεια περνώντας από τον παππού στον εγγονό και εξυπηρετώντας πιο παλιά τους ντόπιους τους χωριανούς και αργότερα τους τουρίστες.

Η ιστορία της παραδοσιακής κουζίνας ξεκινάει κάμποσους αιώνες πριν, πρόκειται για εγχώριες σπεσιαλιτέ φτιαγμένες με τις παλιές συνταγές των παππούδων μας, περιλαμβανομένης της Παστιτσάδας, Κουνέλι Στιφάδο , Σοφρίτο, Κόκορα, Μουσακά και φρέσκο κρέας στα κάρβουνα, σε μια ατμόσφαιρα απείρως καλοκαιρινή, για να χαρείτε την αύρα του μεσημεριού και τη δροσιά της νύχτας με γνήσιες ελληνικές γεύσεις.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία
 
  σε νοστιμότατα ορεκτικά και δεν θα ξεχάσετε να δοκιμάσετε την καρυδόπιτα της γιαγιάς. Την καρυδόπιτα της γιαγιάς, το σπάνιο γιαούρτι συνοδευμένο από διάφορα σπιτικά γλυκίσματα και την αφράτη πορτοκαλόπιτα.

Ιδανική επιλογή για να ξεκουραστείτε, έχοντας θέα το όρος Παντοκράτορα και το ηλιακό ρολόι στον τοίχο του παλιού Δημαρχείου, πίνοντας καφέ ή το ποτό σας και απολαμβάνοντας το γεύμα ή το δείπνο σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
     
  Εμείς ανταποδίδουμε την επίσκεψη σας με την φιλοξενία που μας διακρίνει, υποσχόμενοι σε σας και την συντροφιά σας να απολαύσετε καλό ελληνικό φαγητό.  
     
     
  Η ταβέρνα μας είναι ανοιχτά κάθε χρόνο από το Πάσχα έως 30 Οκτωβρίου, ενώ το χειμώνα μόνο Σαββατοκύριακα και γιορτές.  
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ